آنفالو در روبیکا

آنفالو در روبیکا | چگونه در روبیکا آنفالو کنیم؟

1

آنفالو در روبیکا | چگونه در روبیکا آنفالو کنیم؟

چگونه در روبیکا آنفالو کنیم؟

روبینو یک شبکه اجتماعی در دل اپلیکیشن روبیکا است و مثل اینستاگرام عمل می کند. می توان گفت روبینو مدل ایرانی شده اینستاگرام است. اما اگر به تازگی در این اپلیکیشن ایرانی عضو شدید و نمی دانید چگونه اقدام به حذف فالووورهای خود کنید این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

آنفالو در روبیکا

آنفالو در روبیکا

اپلیکیشن روبیکا دارای قسمتی به نام روبینو است که در آن می‌توانید با فالو کردن افراد مختلف پست و استوری های آنها را مشاهده کنید. در برخی از موارد ممکن است بعد از فالو کردن فرد خاص از فالو کردن او پشیمان شوید و بخواهید او را آنفالو کنید. در این صورت باید روی پروفایل او بزنید و گزینه آنفالو را انتخاب کنید. بعد از انتخاب گزینه آنفالو برای شما پیامی می آید که آیا از آنفالو کردن فرد مطمئن هستید و با تایید این گزینه فرد آنفالو می شود با ما همراه باشید.

آنفالو کردن یعنی چه؟

زمانی که شما برای مشاهده پست و استوری یک نفر را دنبال میکنید، به این فرآیند فالو کردن گفته می‌شود و آنفالو کردن دقیقاً فرآیندی برعکس فالو کردن است. در برخی از موارد ممکن است بعد از فالو کردن فردی خاص متوجه شوید که بهتر است او را فالو نکنید و به همین دلیل آنفالو کردن یکی از گزینه های پیش روی شماست. در برخی از موارد ممکن است افراد آنفالو کردن را با حذف مخاطبان از پیج اشتباه بگیرند، این در حالی است که در صورت حذف مخاطب از پیج شما امکان مشاهده پست های خود از مخاطب را می گیرید. اما در صورت آنفالو کردن فرد شما دیگر به پست ها و یا استوری های مخاطبتان علاقه ای نشان نمی دهید، به همین دلیل می‌توان گفت این دو روند کاملاً بر خلاف یکدیگر هستند.

آنفالو کردن در روبیکا

آنفالو کردن به فرایند حذف افرادی که ما فالو کردیم گفته می شود این عمل بر خلاف حذف فالوور ها از پیج است که در این حالت افرادی که اکانت شما را فالو کرده اند را از پیج خود حذف می کنید. در ادامه این مطلب هر دو مورد را برای شما توضیح خواهیم داد.

چگونه در روبیکا آنفالو کنیم؟

برای آنفالو کردن پیج ها یا اکانت هایی که در روبیکا فالو کردید به صفحه مورد نظر مراجعه کنید و سپس روی دکمه آنفالو ضربه بزنید. همچنین در لیست فالوور ها می توانید روی آیکون حذف جلو هر فالوور کلیک کنید تا هر یک از افرادی را که نمی خواهید از لیست فالووینگ های خود حذف کنید.

چگونه در روبیکا فالوور ها را حذف کنیم؟

برای حذف فالوور های روبیکا که در واقع همان دنبال کننده های شما در روبینو هست به راحتی  می توانید به قسمت دنبال کننده های خود در این اپلیکیشن مراجعه کنید و هر کدام را که می خواهید از جمع فالوور های خود حذف کنید.

همچنین با خصوصی کردن حساب کاربری خود در روبینو به راحتی می توانید تمام فالوور های خود را مدیریت کنید و نمایش محتوای خود را محدود به افرادی کنید که شما درخواست فالو کردن آن ها را قبول کردید.

برای خصوصی کردن اکانت خود وارد تنظیمات روبیکا شوید و گزینه private که همان خصوصی کردن است را انتخاب کنید.

نحوه حذف فالوور از گروه یا کانال در روبیکا

یکی دیگر از قسمت های جذاب روبیکا که مثل تلگرام است قابلیت داشتن کانال و گروه است. برای حذف اعضا کانال یا گروه، روی اسم کانال یا گروه مد نظرتان کلیک کنید، بعد وارد تنظیمات کانال شوید، سپس روی اسم عضو یا فالوور مد نظرتون کلیک کنید تا صفحه مشخصات او برای شما به نمایش در بیایید.

اکنون با ضربه زدن روی ایکون سه نقطه در بالای صفحه یک منو به شما نمایش داده می شود، در منو نمایش داده شده گزینه حذف مخاطب را بزنید.

چگونگی آنفالو در روبیکا

آنفالو در روبیکا

۱‌. وارد اپلیکیشن روبیکا شوید و به قسمت روبینو مراجعه کنید. قسمت روبینو یکی از قسمت هایی است که مانند اینستاگرام است و به نوعی می توان آن را در اینستاگرام ایرانی دانست.

 

۲. در این قسمت گروه و یا کانالی که قصد دارید مخاطبی را از آن حذف کنید، انتخاب کنید. برای این منظور می توانید با گذاشتن انگشت روی کانال یا گروه مد نظرتان را وارد گروه یا کانال شوید.

 

۳. زمانی که وارد گروه و یا کانالی که می خواهید مخاطب را از آن حذف کنید شدید، روی قسمت بالای گروه که در آن نام گروه و کانال درج شده است بزنید.

 

۴. در این قسمت متوجه می‌شوید که نام تمامی مخاطبینی که در گروه یا کانال قرار دارند، برای شما نمایش داده می شود.

 

۵. دست خود را روی عضوی که قصد دارید او را از گروه یا کانال بیرون کنید فشار دهید.

 

۶. در این قسمت تمامی اطلاعات مربوط به مخاطب برای شما نمایش داده می‌شود و می‌توانید مطمئن شوید که آیا این مخاطب، مخاطب مد نظر شما برای حذف شدن است یا خیر.

 

۷. روی آیکون سه نقطه در قسمت بالای صفحه کلیک کنید. زمانی که روی این آیکون کلیک کنید، گزینه هایی برای شما نمایش داده می شود که گزینه حذف یکی از آنهاست.

بعد از انجام تمامی اقدامات بالا می توانید مخاطب را از صفحه خود حذف کنید، اما یکی از مهمترین نکاتی که باید به آن دقت کنید این است که اگر کانال شما عمومی باشد فرد می تواند مجددا وارد کانال شود. در این صورت فرد به راحتی می‌تواند با کلیک کردن روی لینک کانال مجددا داخل کانال شود به همین دلیل اگر به دنبال عدم دسترسی مجدد مخاطب خود به کانال هستید، باید علاوه بر حذف کردن او امکان ورود مجدد به کانال را برای او محدود کنید.

سخن پایانی

امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد اگر در حذف مخاطب خود در این شبکه اجتماعی با مشکل رو به رو شدید می توانید سوالات و مشکلات خود را در قسمت کامنت از ما بپرسید تا در سریع ترین زمان ممکن پاسخگو باشیم.

Rate this post
در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید! ارسال دیدگاه
بدون دیدگاه
در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

تمامی حقوق برای فالوور بست محفوظ و کپی برداری ممنوع میباشد

اعلان ها
اطلاعیه جدیدی وجود ندارد